İSTANBUL / ARNAVUTKÖY - Malazgirt Ortaokulu

Nis

Okulumuzda 7 Nisan "Kişisel Verileri Koruma Günü" kapsamında pano çalışması ve velilere yönelik sunum yapıldı.

Mrt

Sınavla öğrenci alacak ortaöğretim kurumlarına ilişkin merkezi sınav başvuru ve uygulama kılavuzu yayımlandı. Aşağıdaki linkten erişebilirsiniz.

Mrt

Okulumuzda 8 Mart - 14 Mart 2024 tarihleri arasında yer alan "Bilim ve Teknoloji Haftası" etkinlikleri kapsamında okul panosu hazırlanmıştır.

Eyl

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında, İstanbul'da gerçekleştirilen ışık gösteri 100. Yıl Marşı eşliğinde İstanbul semalarına yansıdı.

Mrt

Öğrencilerimiz müzik öğretmenimiz Duygu Elbir'le "Çekirdeklerimiz Ağaç Olsun Projesi" kapsamında yetiştirdikleri fidanları İstiklal Marşımızın bestecisi Osman Zeki ÜNGÖR anısına toprakla buluşturdu.

Şbt

Sayın velilerimiz, yaptığınız yardımlar yola çıktı. Hepinize sonsuz teşekkür ediyoruz.

Şbt

6 Şubat 2023 tarihinde ülkemizde meydana gelen depremler sebebiyle yedi gün süreyle millî yas ilan edilmiştir. Bütün yurtta ve dış temsilciliklerimizde 12 Şubat 2023 Pazar günü güneşin batışına kadar bayrağımız yarıya çekilecektir.

Şbt

Sayın Velilerimiz, deprem bölgelerine ulaştırmak istediğiniz yardımlarınızı 10:00-16:00 saatleri arası okulumuza teslim edebilirsiniz.

Ock

İTO İbrahim Çağlar İmam Hatip Lisesi tarafından düzenlenen " Arnavutköy Ortaokulları Yarışıyor " bilgi yarışmasında okulumuz öğrencileri ilçe 3. sü olmuştur. Kendilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ock

İstiklal Marşı'mız en doğru nasıl yönetilir ?

Bu sorunun cevabını yarışma birincisi olan 6. sınıf öğrencimiz Yağmur MENTE'den dinleyelim.